Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Art Relic Basic 2.0, téglalap alapú, automatikus működtetésű köztéri illemhely

A Basic 2.0 kialakítás külső megjelenésében, a lehetséges felszereltségében, opcionális lehetőségeiben nem különbözik a többi, a cégünk által tervezett és gyártott köztéri nyilvános WC-itől. A különbség a vendégtér belső burkolatának látszódó, takaróléccel eltakart illesztési és rögzítési módozatában válik láthatóvá, amely esztétikai, de nem funkcionális különbséget jelent. Evvel a műszaki és a belső megjelenést érintő, a rejtett belső burkolati megoldások helyett kialakított látható illesztési és rögzítési konstrukcióval gyártási költségek csökkenthetővé váltak. Ennek megfelelően ez a megoldás kihatott a WC előállítási és természetesen az eladási árára is.
Az Art Relic Basic 2.0 nyilvános illemhely nem tartalmaz WC és padlómosó egységet, amennyiben erre a funkcióra mégis szükség van, úgy a mosó egység opcionálisan megrendelhető!

Gyártó cikkszám: BK31802000000001
Nem értékelt
Automatikus működés
automata ajtó, érintésmentes kézmosás...
Akadálymentesített vendégtér
csúszásmentes padló, kapaszkodók, megfelelő beltér kerekesszék számára...
Kontrollálható használat
fizetős (érme vagy kártya) és ingyenes használat, távfelügyeleti lehetőség...
Rugalmas és megbízható szervizháttér
25 év tapasztalatával és szakértő kollégákkal...
Okos WC - Smart toilet
A WC-Guide távfelügyeleti rendszer segítségével minden működési paraméterek pontosan beállíthatók...

Leírás

Rejtett és látszó falburkolati illesztés

 

Okos Basic 2.0 WC (smart toilet) fülke akadálymentes kivitelben

Utcabútor jellegű, automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható Basic köztéri illemhely, AUTOMATIC felszereltséggel. Rozsdamentes acél vázszerkezettel, kőzetgyapot szigeteléssel, szendvicsszerkezetű lemezburkolattal, üvegszál erősítésű poliészter tetővel. A fülke a vandálbiztos, rozsdamentes acél berendezéseket tartalmazó vendégtérre, és a vezérlést, valamint a működéshez szükséges szerelvényeket tartalmazó szerviztérre tagolódik. A fülkék négyszögletes alaprajzzal készülnek. A külső burkolat és a tető színe két alapértelmezett színből választható: zöld (RAL6028) és csont (RAL1015). Lehetőség van továbbá színben harmonizáló dekorfólia elhelyezésére is, mely amellett, hogy fülke megjelenését teszi izgalmasabbá, védi is a felületet a sérülésektől.

Az illemhely használatához a fülke frontoldalán lévő beengedő modulon található intelligens érmevizsgálón keresztül tudjuk az üzemeltető által beállított, és az előlapon található kijelzőn megjelenített használati díjat kiegyenlíteni. A rendszer 16 féle érmét képes elfogadni a beállított pénznemeknek megfelelően, akár vegyesen is. A meghatározott összeg bedobását követően az automata tolóajtón keresztül léphetünk a vandálbiztos, rozsdamentes berendezéseket tartalmazó vendégtérbe. Lehetőség van a fizetés megszakítására is, ekkor az előlapon található nyomógomb segítségével a bedobott érméket visszaadja a rendszer. Ingyenes használat esetén ugyanez a nyomógomb használható az ajtó nyitására. A vendégtér kialakításánál fontos szempont volt, hogy mozgáskorlátozottak számára is kényelmesen használható legyen. Ennek megfelelően a WC-csésze és a kézmosó modul is könnyen megközelíthető kerekesszékkel. A WC öblítés és a kézmosó indítása is kézközelítéssel történik.

Használatot követően nyomógombbal nyitható az automata tolóajtó. A jelenlétérzékelésnek köszönhetően a rendszer érzékeli a beállított maximális használati időt (20 perc) túllépő használatot, az illetéktelen jelenlétet, valamint a rosszullétet. A használók biztonsága érdekében minden fülkében van segélykérő nyomógomb, és mechanikus vésznyitó is.
A vendégtérben az alábbi berendezéseket találjuk:

  • Rozsdamentes, mozgáskorlátozott WC-modul
  • Rozsdamentes kézmosó-modul szappanadagolóval, kézszárítóval
  • Rozsdamentes fix- és felhajtható kapaszkodók
  • Rozsdamentes WC-papír adagoló
  • Hulladékgyűjtő nyílás (a szerviztér felől üríthető)
  • LED-es, mennyezetbe épített világítás
  • Mozgásérzékelő
  • Rozsdamentes, elektropolírozott tükör

 Art Relic Basic 2.0, téglalap alapú, automatikus működtetésű köztéri illemhely, szervíztér

A szerviztérben található minden olyan berendezés, mely a fülke működéséhez szükséges. A szerviztérben van lehetőség a működést befolyásoló paraméterek (pl.: használat díja, árfolyam, nyitvatartási idő, értesítési telefonszámok), valamint a különböző üzemmódok (normál, ingyenhasználat, szerviz, zárva) állítására is. Itt szabályozható továbbá a padló-, tető-, és küszöbfűtés, a hőlégfúvó, valamint a kábelfűtő rendszer is. A rendszer kommunikációs modullal rendelkezik, melynek segítségével a gyártó központi szerverén keresztül esemény- és állapotjelentéseket képes továbbítani az üzemeltető részére SMS üzenetben. A rendszer SMS üzenetben jelzi többek között a fagyveszélyt, áramkimaradást, vízhiányt, dugulást, segélykérést, vendégtéri rosszullétet, szerviztéri riasztó élesítést és hatástalanítást. A gyártótól bérelhető, havidíjas WC-Guide rendszeren keresztül böngésző használatával nyomonkövethető a fülkék aktuális állapota számítógépen, tableten és okostelefonon is. A WC-Guide rendszer használatával, az SMS üzenetek mellett, a központi szerver e-mail üzenetek formájában is képes jelentéseket küldeni az üzemeltető részére.


A Basic 2.0 nyilvános WC opcionális (feláras) kiegészítői


Az illemhelyekhez opcionálisan rendelhető kiegészítőkkel kényelmesebbé és biztonságosabbá válthat az illemhelyek használata és üzemeltetése. A szükséges szerkezeti kialakítások miatt az opcionálian választható kiegészítők csak a komplett fülkével együtt rendelhetők, az utólagos beépíthetőségre nincs lehetőség.

A köztéri illemhelyekhez opcionálisan rendelhető kiegészítőkről az alábbi oldalon találhat további információkat:

Automatikus nyilvános WC új generációja >>

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!