Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Art Relic Professional, Téglalap alapú, automatikus működtetésű köztéri illemhely, padló-, és wc mosással

Youtube videók

Art Relic Professional négyszög alaprajzú, utcabútor jellegű, automatikus működtetésű, akadálymentes köztéri illemhely, WC- és padlómosó rendszerrel.

Gyártó cikkszám: BK31021000000001
Nem értékelt
Automatikus működés
automata ajtó, érintésmentes kézmosás...
Akadálymentesített vendégtér
csúszásmentes padló, kapaszkodók, megfelelő beltér kerekesszék számára...
Kontrollálható használat
fizetős (érme vagy kártya) és ingyenes használat, távfelügyeleti lehetőség...
Rugalmas és megbízható szervizháttér
25 év tapasztalatával és szakértő kollégákkal...
Okos WC - Smart toilet
A WC-Guide távfelügyeleti rendszer segítségével minden működési paraméterek pontosan beállíthatók...

Leírás

Okos WC (smart toilet) akadálymentes kivitelben

Utcabútor jellegű, automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható nyilvános WC, AUTOMATIC felszereltséggel. Rozsdamentes acél szerkezet, kőzetgyapot szigeteléssel, szendvicsszerkezetű lemezburkolattal, üvegszál erősítésű poliészter tetővel. A fülke a vandálbiztos, rozsdamentes acél berendezéseket tartalmazó vendégtérre, és a vezérlést, valamint a működéshez szükséges szerelvényeket tartalmazó szerviztérre tagolódik. A fülkék négyszögletes alaprajzzal készülnek. A külső burkolat és a tető színe két alapértelmezett színből választható: zöld (RAL6028) és csont (RAL1015). Lehetőség van továbbá színben harmonizáló dekorfólia elhelyezésére is, mely amellett, hogy a WC megjelenését teszi izgalmasabbá, védi is a felületet a sérülésektől.

Az illemhely használatához a frontoldalon lévő beengedő modulon található intelligens érmevizsgálón keresztül tudjuk az üzemeltető által beállított, és az előlapon található kijelzőn megjelenített használati díjat kiegyenlíteni. A rendszer 16 féle érmét képes elfogadni a beállított pénznemeknek megfelelően, akár vegyesen is. A meghatározott összeg bedobását követően az automata tolóajtó nyitását követően léphetünk a vandálbiztos, rozsdamentes berendezéseket tartalmazó vendégtérbe. Lehetőség van a fizetés megszakítására is, ekkor az előlapon található nyomógomb segítségével a bedobott érméket visszaadja a rendszer. Ingyenes használat beállítása esetén ugyanez a nyomógomb használható az ajtó nyitására, azaz a beengedésre. A vendégtér kialakításánál fontos szempont volt, hogy mozgáskorlátozottak számára is kényelmesen használható legyen. Ennek megfelelően a WC-csésze és a kézmosó modul is könnyen megközelíthető kerekesszékkel. A WC öblítés és a kézmosó indítása is kézközelítéssel történik.
Használatot követően nyomógombbal nyitható az automata tolóajtó. A jelenlétérzékelésnek köszönhetően a rendszer érzékeli a beállított maximális használati időt (általában 20 perc) túllépő használatot, az illetéktelen jelenlétet, valamint a rosszullétet. A használók biztonsága érdekében minden WC vendégterében van segélykérő nyomógomb, és mechanikus vésznyitó is.

A vendégtérben az alábbi berendezéseket találjuk:

Nyilvános WC öntisztító rendszerrel

Az illemhely WC-mosó modullal, valamint padlómosó rendszerrel rendelkezik. Ennek köszönhetõen használat után megtörténik a WC-csésze és a vendégtér padlójának mosása. A mosási ciklus alatt az illemhely nem használható és nem tartózkodhat a vendégtérben senki.. 
A szerviztérben található minden olyan berendezés, mely a nyilvános WC működéséhez szükséges. A szerviztérben van lehetőség a működést befolyásoló paraméterek (pl.: használat díja, árfolyam, nyitvatartási idő, értesítési telefonszámok), valamint a különböző üzemmódok (normál, ingyenhasználat, szerviz, zárva) állítására is. Itt szabályozható továbbá a padló-, tető-, és küszöbfűtés, a hőlégfúvó, valamint a kábelfűtő rendszer is. Az öntisztító rendszer is rendelkezik a működését befolyásoló paraméterrel, amelyet az üzemeltető határoz meg, az üzemeltető döntése alapján beállítható az öntisztítás gyakorisága, azaz a mosási intervallum, hogy minden használat után lefusson e az öntsztító folyamat, vagy a beállítástól függően a beállított használati számot követően. Ahogy minden eddigi működést befolyásoló paraméter beállítható a vezérlő pamelen, illetve a WC-Guide távfelügyeleti rendszer használata esetén távolról is a távfelügyeleti rendszer támogatásával. 

A nyilvános WC, okos WC  opcionális (feláras) kiegészítői

Az illemhelyekhez opcionálisan rendelhető kiegészítőkkel kényelmesebbé és biztonságosabbá válthat az illemhelyek használata és üzemeltetése. A szükséges szerkezeti kialakítások miatt az opcionálisan választható kiegészítők csak a komplett fülkével együtt rendelhetők, az utólagos beépíthetőségre nincs lehetőség.

A köztéri illemhelyekhez opcionálisan rendelhető kiegészítőkről az alábbi oldalon találhat további információkat:

Automatikus nyilvános WC új generációja

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!