Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Épített utcabútor jellegű nyilvános WC-k

Az utcabútorok, köztéri bútorok életünket és közérzetünket alapvetően befolyásoló tereptárgyak, településeinket élhetőbbé teszik. A B&K Kft által gyártott automatikus nyilvános WC-k alapvetően utcabútorok vagy azt is mondhatjuk, hogy köztéri bútorok. Nyilvános WC-ink formavilága és a kialakítása lehetőséget biztosít arra, hogy nyilvános WC-ink funkciójukon túl, utcabútorként is harmonikusan illeszthetők legyenek, abba a környezetbe ahova a funkciója okán telepítik.

 

Épített utcabútor jellegű nyilvános WC

 

Ugyanakkor lehetnek olyan közterületek, tájépítészek és megrendelők, hogy a helyi adottságok okán egyedi elképzelésük van a nyilvános WC megjelenéséről, formavilágáról, egyébként a funkciók tekintetében ragaszkodnak mindahhoz, amit az utcabútor jellegű nyilvános WC-ink szolgáltatnak.

Az épített utcabútor jellegű nyilvános WC-k szolgáltatási színvonala megfelelő műszaki egyeztetések segítségével, megegyezhet a cégünk által gyártott ilyen jellegű termékével, egészen odáig, hogy a távfelügyeleti rendszer is működik.

Erre az esetre alakítottuk ki a nyilvános WC-k modulrendszerét. Ezzel a lehetőséggel egyedi kialakítású utcabútor jellegű nyilvános WC-k tervezhetők. Ebben az esetben természetesen a tervezők együttműködésére van szükség, hogy a forma és a funkció egy új értéket hozzon létre.

Épített nyilvános WC moduljai, szerelvényei, berendezései >>