Szándékunk szerint

A www.nyilvanoswc.eu oldal elindításával egy egész Magyarországot magába foglaló „WC-adatbázist” szeretnénk életre hívni. Feltett szándékunk, hogy a Google map szolgáltatás segítségével, pontosan meghatározzuk az országunkban található, üzemképes, használatra alkalmas nyilvánosan használható WC-k helyét, megjelölve azok fenntartóit, üzemeltetőit. Az oldal tartalma folymatosan bővül, frissül majd, így az érdeklődőknek érdemes lesz visszalátogatni ide.

Szeretnénk továbbá technológiai, technikai ismereteket nyújtani azoknak az önkormányzatoknak, szolgáltatóknak, akik nyilvános illemhelyek telepítésére szánják el magukat, de nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel a témában.
Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk nem lesz hiába való, és honlapunkon sokan találnak majd hasznos információkat a nyilvános illemhelyekkel kapcsolatban.
 
Kérjük az önkormányzatokat  és a témában tevékenykedő vállakozások munkatársait, hogy amennyiben olyan illemhelyeket üzemeltetnek, amelyek nem szerepelnek honlapunkon, vegyék fel velünk a kapcsolatot, és a megfelelő paraméterek (WC pontos címe, üzemeltetője, stb) hozzánk történő eljuttatásával segítsék munkánkat. Köszönjük!

- A készítők -

Utoljára módosítva / Last modified: 2020.11.29