Automatikus működésű, utcabútor jellegű nyilvános köztéri WC-k

Utcabútor jellegű, önálló épületként funkcionáló nyilvános köztéri illemhelyek, melyek között találhatók mozgáskorlátozottak számára is használható típusok, illetve olyanok amelyek méretükből és kialakításukból adódóan nem teljesítik 100%-ban a mozgáskorlátozottak által szükségesnek tartott követelményeket.
A B&K Kft. több mint 10 éve foglalkozik köztéri WC-k tervezésével, gyártásával és forgalmazásával. Termékválasztékának bővítése és az illemhelyek formavilágának fejlesztése érdekében, a Moholy - Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködve, Európai Uniós támogatással kifejlesztette nyilvános WC-i legújabb generációját.


Az épületek tervezésénél fontos szempont volt, hogy a modern városrészekhez és a századfordulós hangulatú környezethez is harmonikusan illeszkedő utcabútor követelményeinek megfelelő nyilvános WC-k szülessenek, illetve a fogyatékkal élők is könnyedén tudják használni azokat, ezért a belső térkialakítás tervezésénél Csernyik Csaba rehabilitációs szakmérnök ajánlásait is igyekeztünk szem előtt tartani. Ennek köszönhetően WC-ink 2008-ban a Magyar Termék Nagydíj mellett elnyerték a SÉRÜLTEK.HU MAGAZIN Különdíját, az ODAFIGYELÉS DÍJAT is! (A Sérültek.hu magazin ajánlását ITT olvashatja!)Mindkét új típus a korábban tervezett és ma is gyártott illemhelyek technológiai bázisán létrejött termék, azonban az alkalmazott szerkezeti elemek funkcionalitásukban és anyagukban újra lettek gondolva, a működtetést biztosító szoftver és kommunikációs felület teljesen megújult. A fejlesztési eredmények természetesen megjelennek a hagyományos formavilágú, eddig gyártott illemhelyeknél is. Igény esetén az illemhelyek oldalfalain hirdetési felület biztosítható.


Legújabb fejlesztéseink a tisztább környezetért és a vandalizmus ellen!

A B&K Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy termékei – így automatikus működésű köztéri illemhelyei is - megfeleljenek minden környezetvédelmi és biztonsági előírásnak. Sőt, ha a technológiai szempontok lehetővé teszik azt, ezeket a berendezéseket úgy alakítottuk ki, hogy azok segítsék környezetünk megóvását, legyen szó energia felhasználásról, hulladékkezelésről vagy a vandalizmus megelőzéséről.

padlomoso nyilvanos wc

A BK31022 cikkszámú, Art Relic Professional Plusz illemhely a Professional vécékből ismert padló- és vécémosó berendezéssel van felszerelve, melyek az illemhely belsejében hivatottak „rendet tartani”. Megrendelői igénytől függően a WC-k programozhatóak minden egyes felhasználó utáni takarításra, alkalmankénti, vagy napi takarításra is. (Ezt a felhasználók száma, a kihelyezett illemhely igénybevétele, stb határozzák meg.)
Tudjon meg többet termékeinkről:
 
 
  
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.06.05