Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Automatikus közterületen felépíthető, telepíthető illemhelyek kialakítása

BandK
Automatikus közterületen felépíthető, telepíthető illemhelyek kialakítása

Nagyvárosokban, főleg olyan helyeken, ahol nagy a turistaforgalom, egyre nagyobb gondot jelent a környezetbe illő nyilvános WC-k, illemhelyek telepítése.

 

Nyilvános WC-k, illemhelyek

A B&K Kft. választékában szereplő utcabútor jellegű illemhelyek egyfajta választékot képviselnek. Amennyiben ettől a formavilágtól eltérő épületre, többszemélyes közforgalmú illemhelyre van szükség; ha már egy meglévő, épületet, helyiséget kívánnak nyilvános illemhely céljaira felhasználni, akkor az adottságok figyelembe vételével ugyancsak lehetséges automata felügyelet nélküli illemhely létrehozása, telepítése.

Nyilvános WC, épített kivitel

Nyilvános WC helyszínen építve

Az utcabútor jellegű köztéri illemhely egyes működtető elemeit önállóan működőképes egységekre (modulokra) szétválasztva, az egységekből a kívánt automatizálási szintnek megfelelő modulokat kiválasztva, egyéb épületben, aluljáróban is megépíthető a felügyelet nélküli automata illemhely. Ezzel az eljárással épületen belül, aluljáróban több egyszemélyes illemhelyet telepíthetünk egymás mellé, oly módon, hogy a beléptetés egy beengedő modul segítségével is történhet. A fizetés történhet pénzérmével, PayPass és chip kártyával egyaránt.

Nyilvános WC autópályák mentén

Az autópályák parkolóiban jelenleg épített pihenőházak WC-i lényegében egy épületen belüli, több egyszemélyes illemhely lett kialakítva, amely felépítését tekintve egy nyílóajtós, ingyen használatra állított felügyelet nélkül működő kommunikáció képes nyilvános WC-nek felelnek meg.

Nyilvanos WC aluljáróban, földalatti WC

Nyilvános WC aluljárókban

Abban az esetben amikor az illemhely elrendezése többfelhasználós férfi és női oldalból, valamint elkülönülten mozgássérült WC-ből áll, akkor szükséges egy olyan előtér kialakítása, ahol a beengedéshez, beléptetéshez forgóvillás beléptető kapu és tartozékai telepíthetők.

PayPass fizetés a nyilvános WC-kben

Lényegében az ilyen struktúrájú illemhelyek esetében is a beengedés automatikus, ma már a PayPass alkalmazása esetén nem feltétlen szükséges pénzváltási lehetőségről (személyzet vagy pénzváltógép) gondoskodni, így a személyzet főleg a takarításra és a töltőanyagok pótlásárára koncentrálhat.

érintésmentes fizetési lehetőség (PayPass)

A példaként említett struktúrájú illemhelyek kialakításához és felszereléséhez cégünknél rendelkezésre állnak a különböző típusú: WC-válaszfal rendszerek, WC-csészék, szerelőkeretes WC-k, pneumatikus nyomógombokkal, papíradagolók és papirok, folyékonyszappan és fertőtlenítőszer adagolók, mosdópultok, mosdók, infrás csaptelepek és öblítök, nyomógombos csaptelepek és öblítők, kézszárítók, szemetesek és hulladékgyüjtők, kézfertőtlenítők., mozgássérült kapaszkodók és ülőkék.

Tartalomhoz tartozó címkék: beléptető rendszer érmevizsgáló