Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újabb rendelhető opcionális funkció B&K Kft nyilvános WC-ihez

Újabb rendelhető opcionális funkció B&K Kft nyilvános WC-ihez

Folyamatos felügyelet nélkül működő nyilvános illemhelyek esetében komoly gondot jelenthet egy esetleges csőtörésből, vagy egy mágnesszelep meghibásodásból adódó folyamatos vízelfolyás. Kihasználva az eddigiekben is használatban lévő kommunikációs rendszerünket, amely alaphelyzetben a LoRAWAN ipari kommunikációs rendszeren, mobil interneten vagy ha rendelkezésre áll Ethernet hálózaton keresztül kommunikál egy szerverrel, amelyről SMS és Email üzenetet küldünk ki az üzemeltető számára. Ugyanakkor az üzemeltető rendelkezésére áll a "WC-Guide" rendszerünk amelynek segítségével egy böngésző támogatásával online módon  láthatja az adott illemhely működési paramétereit, esetleges meghibásodásokat.....

Ezt a problémát küszöböli ki az opcionálisan rendelhető „WC-vízőr”, amely ha beépítésre kerül  a nyilvános WC-be, a WC-Guide rendszeren keresztül képes jelezni az üzemeltető felé, hogy nem megengedhető módon folyik el a víz. Ezáltal megelőzve a WC károsodását és természetesen a felesleges és sok esetben nem elhanyagolható extra költséget jelentő víz és csatorna díjat is.

 

VízŐr csőtörés, aknaelárasztás esetére

 

A „WC-vízőr” kommunikáció szempontjából illeszkedik a nyilvános WC-ben eddig is meglévő kommunikációs rendszerhez, azaz mobil internet, Ethernet és LoRaWAN felületen keresztül éri el a WC-Guide rendszert, amely már SMS, Email és On-line módon ad információt, illetve a megfelelő helyre / helyekre küldi el a hibaüzenetet.