Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes felületek karbantartása és tisztítása

Rozsdamentes felületek karbantartása és tisztítása

A rozsdamentes anyag ellenáll a használat során keletkező, valamint a környezet által okozott igénybevételnek. Ebből adódik, hogy nem kell festeni, nem rozsdásodik és minimális karbantartást igényel.

Miért válasszunk rozsdamentes vagy korrózióálló acélt?

Az anyagválasztásnak vannak feltételei, az első, hogy maga a gyártó, aki korrózióálló acéllal dolgozik, ott szénacélt csak elkülönülten szabad megmunkálni, a megmunkálás szerszámai nem keverhetők! A szénacél megmunkálás során a szerszámokra és a levegőbe kerülő szemcsék a rozsdamentes anyagra kerülve rövid időn belül elszíneződést majd később úgynevezett lyukkorróziót okoznak.

Az anyagválasztás másik oldala, hogy a felhasználás körülményeinek ismeretében válasszuk ki azt az anyagminőséget amely az adott alkalmazási területen szükséges és elégséges. Az anyagválasztás szempontjai, lehetőségek!

Korrózióálló acélból készülő épületgépészeti termékek a nagy igénybevételnek kitett helyek Pl. stadionok és sportlétesítmények fontos vandálbiztos termékei, így Pl. rozsdamentes WC csésze, rozsdamentes piszoár, rozsdamentes mosdó és mosdópult rozsdamentes zuhanypanel és zuhanyoszlop.

Ezek a termékek kerülnek beépítésre a utcabútor típusú nyilvános illemhelyekbe, autópálya parkolóiban épített illemhelyekbe, börtönökbe laktanyákba, menkülttáborokba.

Ahhoz, hogy az általunk használt rozsdamentes, korrózióálló anyagból készült termékek, berendezések megőrizzék eredeti esztétikus megjelenésüket karbantartásukról és tisztításukról gondoskodni kell.

Rozsdamentes anyagok csoportosítása, kiválasztásának fontossága >>  Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása, letölthető >>