Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játszótéri nyilvános WC-k dekorációja

Játszótéri nyilvános WC-k dekorációja
A közösségi felületeken egyre több szó esik a közterületi nyilvános WC-k szükségességéről. Az igény egyértelmű, szükséges, hogy parkokban játszótereken, parkolókban bringaútvonalak mentén, vagy egy köztér félreeső sarkában legyen a mai kornak megfelelő higiénikusan működő nyilvános WC.

Ha már van, akkor a nyilvános WC legyen technológiailag korrekt, higiénikus, mozgásukban korlátozottak is szabadon használhassák, minimális felügyelet, illetve karbantartás mellett legyen üzemeltethető és nem utolsó sorban megjelenésében illeszkedjen ahhoz a helyhez ahova telepítésre kerül az illemhely.

Ebben a cikkünkben a környezethez való illeszkedés lehetőségeivel foglalkozunk. Az utcabútor jellegű, sorozatban gyártott illemhelyek esetében a szín és a határoló felületeken elhelyezett fotó vagy grafika, amellyel hangulatosabbá, vagy akár figyelemfelhívóbbá tehetjük a létesítményt.

Nyilvános WC-k játszótéri környezetbe 

Fotók elhelyezésére már jó pár példát tudunk bemutatni, azonban grafikára és festményre most mutatunk be néhány lehetséges megoldást.

Játszótéri nyilvános WC-k dekorációja

A nyilvános WC környezethez való illesztését megoldhatjuk úgy is, ha egyedi épületet terveztetünk, amelyben azonban ugyanaz a technológia, modulonként van telepítve, mint amelyek a sorozatban gyártott illemhelyekben már megoldásként jelen van. Ebben az esetben nagyon fontos az építész tervező és a WC modulok tervezőjének együttműködése, hogy a látvány és a technológia harmonikus működést és használhatóságot eredményezzen.

Kérjük, amennyiben nyilvános WC telepítési tervei vannak és egyedi megjelenést kíván adni az illemhelynek, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: nyilvános WC okos WC utcabútor