Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jelentős és apró fejlesztések az automatikus, utcabútor jellegű nyilvános WC-inkben

Jelentős és apró fejlesztések az automatikus, utcabútor jellegű nyilvános WC-inkben

Jelentős fejlesztést hajtottunk végre a WC-mosás terén, abból az okból, hogy hatékonyabbá tegyünk a WC mosását és a felületen maradó víz lefúvatását. A mosó kocsi mozgatása innentől kezdve pneumatikus vezérléssel történik, majd a mosást követő lefúvatás sűrített levegő végzi.

 

WC csésze mosása pneumatikus vezérléssel WC csésze mosása pneumatikus vezérléssal

 

  A sűrített levegő előállítását alacsony zajszintű csendes, olajmentes kompresszorral történik. Természetesen, ahogy eddig is a mosás gyakorisága az üzemeltető által a helyi adottságoknak megfelelően paraméterezhető, beállítható.

nyilvános WC kézmosó vezérlése, piktogrammok

 

Az apró, de a használó számára információt nyújtó fejlesztésünk, hogy az érintésmentes kézmosás indítás sikerességéről a használó visszajelző információt kap az indító felületen, a csapkifolyó homlokfelületén pedig piktogram jelzi, hogy a szappan és a víz adagolása ugyanazon a kifolyón történik. A szappan, a víz adagolása és a kézszárító indítása, ahogy eddig is lefutó vezérléssel történik, ami azt jelenti, hogy egyszeri kézközelítéssel indul a kézmosási folyamat, rövid vízadagolás, szappan adagolás, kézmosó víz adagolás és végül a kézszárító indítása történik.

 

nyilvános WC kézmosó vezérlése, piktogrammok