Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Automata nyilvános WC, automatikus fertőtlenítő rendszerrel

Automata nyilvános WC, automatikus fertőtlenítő rendszerrel

Az utcabútor jellegű automata illemhelyek, mint minden egyéb közvécének egyik alapvető feladata, ha szükség úgy hozza, legyen hova menni. Azonban a felügyelet nélküli automata illemhelyek esetében nagyon fontos feladat a higiéniai követelmények folyamatos szinten tartása. A higiéniai feltételek teljesítésének egyik alapvető követelménye a WC csésze és a padló mosása és fertőtlenítése. A B&K Kft által gyártott nyilvános WC-k esetében választható a mosós típus, ahol a mosások gyakorisága működési paraméterként megadható, minden használat után vagy a megadott értéknek megfelelő gyakorisággal.

 

  Nyilános WC, WC csésze mosása

Újabb fejlesztésként opcionális lehetőség, a mosóvízbe (padló és WC csésze) fertőtlenítőszer adagolása, amely tovább növeli a közvécé higiéniai biztonságát. A vendégtéri padló és a WC csésze fertőtlenítéshez szükséges fertőtlenítőszer csak olyan vegyszer lehet amely nem támadja meg a vendégtér rozsdamentes felületeit, ezért kérjük, vegye figyelembe a  "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat!

Nyilvános wc fertőtlenítése ózongenerátorral

A jelenlegi pandémiás helyzet okán a fertőtlenítési feladatot tovább gondolva, opcionális lehetőségként ózongenerátort építünk a WC szervízterébe, amelynek működtetését a WC vezérlőegysége végzi. Az automata illemhely telepítési helyétől függő, legkevésbé forgalmas időpontban, szigorúan ellenőrizve, hogy a vendégtérben nincs használó, indítja a rendszer az ózongenerátor által végzett fertőtlenítést, ekkor az illemhely nem használható. Az ózonos fertőtlenítési ciklust követően a rendszerben egyébként is működő szellőztető rendszer automatikus indításával a WC kiszellőztetése is automatikusan megtörténik. Az ózonos fertőtlenítés hatására mind a vendégtér, mind a szervíztér összes felülete, légtere baktérium és vírusmentes lesz. A fertőtlenítési ciklust követően - ami jellemzően éjjel történik - a WC ismét automatikusan a használók rendelkezésére áll.